português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
PARELLADA, ADA []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 5   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
De l'aula a la taula : redescobrint el torró i la xocolata a la pedra / a cura de: Meritxell Bernaus Marsà ; Ada Parella, [et al.]



Lleida ; Agramunt : Pagès : Ajuntament d'Agramunt, 2018
95 p. : il. col. ; 22 * 23 cm
ISBN 9788413030203

Sota el guiatge de vint-i-vuit dels xefs, cuiners, pastissers i xocolaters de gran prestigi que han passat per l'Aula del Gust, aquest llibre conté receptes amb aquests dos productes que s'han mostrat en l'espai de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, però també altres propostes molt innovadores i sorprenents. Aquest llibre també és un homenatge a totes les persones que durant deu anys han cregut en aquest espai i l'han fet realitat per tal de reunir, a la vila d'Agramunt, els millors exponents del panorama gastronòmic català.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Cuiners ; Artesania ; Fires i exposicions ; Indústria alimentària
Àmbit:Agramunt ; Catalunya
Cronologia:[2018]
Autors add.:Bernaus Marsà, Meritxell (Ed.) ; Parellada, Ada
Autors add.:Ajuntament d'Agramunt
Localització: B. Guillem Viladot (Agramunt); B. Municipal (Alcover); B. Dr. Frias (l'Ametlla de Mar); B. Municipal Joaquim Bauxell (Anglès); Biblioteca Joan Maluquer i Viladot (Artesa de Segre); B. Margarida de Montferrat (Balaguer); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Municipal (Cambrils); B. Ramon Bordas i Estragués (Castelló d'Empúries); B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Carles Rahola (Girona); B. Salvador Allende (Girona); B. Julià Cutillé (Llagostera); Biblioteca Ramon Berenguer IV (Almenar); B. Pública de Lleida; B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Marià Vayreda (Olot); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Francesc Balagué (Sant Jaume d'Enveja); B. Francesc Caula (Sant Joan les Fonts); B. Baldiri Reixac (Santa Cristina d'Aro); B. Comarcal Sant Agustí (La Seu d'Urgell); B. Mestra Maria Antònia (Torredembarra); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Pública Maria Barbal (Tremp); B. Central Comarcal (Tàrrega); Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Joan Rigau i Sala (Vidreres)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 5
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina del ganxet / amb receptes d'Ada Parellada ; i fotografies de Xavier Solanas
Parellada, Ada


[Les Franqueses del Vallès] : Regidoria d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès : Consell del Poble de Llerona, 2014
120 p. ; il. ; 21 cm (Les Franqueses, 14) 

L'anomenat "or blanc del Vallès" és l'ingredient protagonista d'aquest llibre. Es tracta d'un recull de 50 receptes de plats cuinats amb mongetes del ganxet de la coneguda cuinera granollerina Ada Parellada. La cuina del ganxet separa les receptes en tres grups: els primers plats, els peixos i les carns. Tot i la sofisticació d'algunes de les propostes de Parellada, la majoria són senzilles de fer, amb la intenció que tots els públics les puguin posar en pràctica.



Matèries: Receptes culinàries ; Productes agraris ; Costums alimentaris
Àmbit:Franqueses del Vallès, les ; Llerona - Franqueses del Vallès, les
Cronologia:[2014]
Autors add.:Solanas, Xavier (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de les Franqueses del Vallès. Regidoria d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat ; Consell del Poble de Llerona
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; B. Josep Badia i Moret (L'Ametlla del Vallès); B. de les Franqueses del Vallès; B. Can Pedrals (Granollers); B. Roca Umbert (Granollers); B. Contravent (Vilanova del Vallès)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 5
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La universdad del gusto / Ada Parellada
Parellada, Ada


En: Barcelona metròpolis : capital en transformació. Barcelona, núm. 86 (tardor 2012), p. 92-93 : il. (Dossier: Los mercados, una cultura alimentaria
L'article està també en català (p. 22) i anglès (p. 60).


Matèries: Costums alimentaris ; Mercats municipals
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[2012]
Accés: https://www.barcelona.cat/metropolis/sites/default/files/revistes/bm86baixa.pdf [exemplar complet]


Enllaç permanent a aquest registre



4 / 5
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
The university of taste / Ada Parellada
Parellada, Ada


En: Barcelona metròpolis : capital en transformació. Barcelona, núm. 86 (tardor 2012), p. 60-61 : il. (Dossier: Markets, the culture of food
L'article està també en català (p. 22) i castellà (p. 92).


Matèries: Costums alimentaris ; Mercats municipals
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[2012]
Accés: https://www.barcelona.cat/metropolis/sites/default/files/revistes/bm86baixa.pdf [exemplar complet]


Enllaç permanent a aquest registre



5 / 5
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La universitat del gust / Ada Parellada
Parellada, Ada


En: Barcelona metròpolis : capital en transformació. Barcelona, núm. 86 (tardor 2012), p. 22-24 : il. (Dossier: Els mercats, una cultura alimentària
L'article està també en anglès (p. 60) i castellà (p. 92).


Matèries: Costums alimentaris ; Mercats municipals
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[2012]
Accés: https://www.barcelona.cat/metropolis/sites/default/files/revistes/bm86baixa.pdf [exemplar complet]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3